Hovedlærer Ina Kristine Løvdal
 

Gjennom min bakgrunn innen yoga, qigong og holistisk medisin har jeg over mange år integrert en helhetlig praksis. All kunnskap og erfaring jag har etablert over 30 år har jeg satt i system. Min Yin & Yang Yoga og Qigong ønsker jeg fra hjertet å dele med deg.
 

CV

 • Norsk Akademi for Naturmedisin 1989 – 94. Sertifisert Homeopat NAN.

 • Norsk Hudpleiefagskole. Hudterapeut, Klassisk massør og Aromaterapeut.

 • Norsk Akupunkturskole og Scandinavian College of Acupuncture. Sertifisert Akupunktør TCM 1997.

 • Beijing University Hospital, Kina. Clinical acupuncture. 1998.

 • Red Cross Hospital. Study & cultivation of the Chinese Taoist Medical Qigong.

 • Shaolin Temple, Kina. Lohan Qigong and meditation study.

 • CesamQ – School of TCM, Malmø. Sertifisert i Medisinsk Qigong 1996 – 1999.

 • The Academy of New Time Leadership, Coach 2009.

 • The Yoga Academy. UK. Yin & Yang yoga med Simon Low og medvirkende i hans DVD 2010.

 • Har yogalærerutdanninger, bla. i Ashtanga Vinyasa Yoga, Prana Vinyasa Flow med Shiva Rea, Yin Yoga med bl.a Sahra Powers, barne yoga, gravide yoga, viryayoga.

 • Spesialutdanning innen bindevevet funksjon og terapi gjennom Anatomy Trains og Tom Mayers. Sertifisert i Fascial Release for Structural Balance 2015, og Anatomy Trains in Motion 2017.  

Utover disse utdannelsene har jeg studert og deltatt på retreats med et ti talls av verdens mest anerkjente utøvere innen yin og vinyasa former av yoga, qigong og mindfulness.  

Yin Yang Yoga Akademiet ble grunnlagt i 2014. Groset Yoga Retreat åpnet i 2017. Her holdes utdanninger , kurs og retreater.

Velkommen til yoga og qigong -  er et unikt redskap og en vei, som ved kontinuerlig praksis vil opprettholde god helse og vekke ditt indre lys, så du kan leve ut og dele av ditt høyeste potensiale, leve ditt liv fylt med glede, fred, frihet, mot, kjærlighet, kraft, visdom og innsikt.
 

Om Shanti, Ina

 

 

Karin Mæland

Karin underviser i yogafilosofi. Karin har siden 2010 har bodd mye i India hvor hun har praktisert ashtanga yoga og studert indisk filosofi. Karin er utdannet lege og har jobbet mange år innen offentlig og privat helsevesen. Karin har mastergrad i filosofi ved Universitetet i Oslo. www.lyfia.no

Gunn Helene Arsky
 

Gunn Helene underviser i yoga markedsføring ved yogalærerutdanningen. Hun er administrator ved Yin Yang Yoga Akademiet og assisterer i den praktiske delen av utdannelsen. Gunn Helene er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient) fra Universitetet i Oslo og har jobbet med frukt og grønt i BAMA i ni år. Nå er hun frilanser og skribent hjemme i Halden.  Hun har utgitt et titalls bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. www.gunnhelenearsky.no

Viggo Johansen

Viggo underviser i mindfulness ved yinyoga utdannelsen. Viggo levde som buddhistmunk i fire år (1994-1998). I etterkant av dette tok han hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo og tre års videreutdannelse i kognitiv terapi, ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har skrevet boken Indre stillhet og Stille vitne. Viggo er svært opptatt av sammenhengen mellom kropp og sinn, og hvordan disse påvirker hverandre gjensidig. Som følge av dette har han basert sitt arbeide på å integrere de østlige visdomstradisjonene med de siste nyvinninger inne hjerneforskning og kognitiv psykologi.

0

Besøksadresser:

Pranahuset Yoga og Pilates
Otto Sverdrups vei 9
1337 Sandvika

 

 

 © YinYangYoga - Ina K. Løvdal

Groset Yoga Retreat
Solsiden i Grøndalen
3560 Hemsedal

 

Telefon:

+47 95 10 16 17